Gidsen en rondleidingen

Welkom in Grenspark Groot Saeftinghe! 

Het grenspark biedt een unieke en uitdagende ervaring. De horizon van de haven met zijn gigantische schepen en stapels containers is altijd dichtbij. Ook als je wandelt door het Verdronken Land van Saeftinghe en de Scheldepolders. Heerlijk slenteren langs de weidse akkers, fietsen langs de Scheldedorpen, ... Of gewoon genieten van de uitgestrekte kreken en dijken, waar je veel verschillende vogels en planten ziet. Je ziet er de streekproducten groeien, die je kunt proeven in de gastvrije cafés en restaurants. Dit zorgt voor die bijzondere sfeer en beleving. Volgens de streekholders is dit de kracht van het grenspark! Kom langs en beleef zelf deze unieke combinatie. Onze grensparkgidsen nemen je vol enthousiasme mee op verkenning in het gebied.

We bieden zeven verschillende excursies aan voor groepen vanaf drie personen:

- Hedwige-Prosperproject

- Van verleden naar heden

- Vogelspotten: vlieg er mee op uit

- Verhaal van drie-eenheid, twee landen, één grenspark

- Over linies en grenzen

- Westerschelderoute

- Prosperhoeve met bierproeverij

Reis jij mee terug in de tijd, kom je alles te weten over de linies en grenzen die de regio gevormd hebben of ontdek je liever hoe landbouw, natuur en haven samen de toekomst van het grenspark vormgeven. Zelfs flanerend langs de Scheldedijk weten onze grensparkgidsen je bij elke bocht iets nieuws te vertellen. Of toch eerder benieuwd naar de vogelsoorten die je hier kan spotten? Voor elk is er wat wils! In het grenspark vind je een prikkelend en gevarieerd aanbod op maat van de seizoenen.

Raadpleeg en reserveer de verschillende excursies hier. 

Open excursies
Naast ons standaardaanbod bieden we van april tot oktober met regelmaat open excursies aan. Hier kan je ook als indidividu aan deelnemen. Onze ijverige grensparkgidsen gaan graag net dat stapje verder om je te betrekken bij Grenspark Groot Saeftinghe.

Ontdek hier de open excursies in onze kalender

 

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen