Submenu

Verfijningssessie ontwerp

30-09-2021
0 reacties

Na de digitale sessies in alle dorpen vinden opnieuw fysieke bijeenkomsten plaats. Een verfijnd schetsontwerp wordt met een groot aantal inwoners in Paviljoen 't Schor tegen het licht gehouden. Verdere aanpassingen en gesprekken blijken nog nodig om tot een gedragen ontwerp te komen.

Tijdens een bijeenkomst in Paviljoen 't Schor waren heel wat inwoners van Paal aanwezig. Het voorlopige schetsontwerp werd onderdeel per onderdeel druk besproken om tot een gedragen consensus te komen over de ingrepen.

In de eerste plaats werd ingegaan op het parkeerprobleem in Paal Noord. Op de vraag: 'Hoe maken we het aantrekkelijker voor bezoekers om buiten de dorpskern te parkeren?' werden verschillende oplossingen geopperd. Naast een grotere parking buiten het dorp zal architect Ro Koster in het definitieve schetsontwerp ook een aantal ingrepen opnemen die het parkeren in de berm in het dorp ontmoedigen. Verder kwamen ook een rustplaats aan de boei en de inrichting van de spuikom aan bod. De vraag naar kleedhokjes en douches kwam naar voor.

Verschillende actiepunten worden onderzocht en meegenomen uit de bijeenkomst om tot een definitief schetsontwerp te komen.

Een werkgroep van inwoners zal nauw betrokken worden bij de realisatie van het ontwerp.

Afbeeldingen

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen