Gastheer van het Landschap | Grenspark Groot Saeftinghe


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Op zoek naar een manier waarop je jouw gasten meer kunt vertellen over de bijzondere kenmerken van de omgeving? Wil je actief betrokken zijn bij initiatieven en projecten die plaatsvinden in Grenspark Groot Saeftinghe? Volg de vierdaagse cursus Gastheer van het Landschap voor horeca- en recreatieondernemers in het grenspark. 

Tijdens de cursus Gastheer van het Landschap nemen we je mee naar de mooiste plekjes in en rondom Grenspark Groot Saeftinghe. Ken je de ontstaangeschiedenis van het gebied? Hoe is dit landschap van dijken en kreken tot stand gekomen? Of heb je het grenspark al eens vanaf het water bekeken? Herken jij de smaken van de (Zeeuws-) Vlaamse polders? Tijdens de cursus doorleef je het grenspark met al je zintuigen. Daarnaast kom je in contact met andere ondernemers en werk je samen aan producten, diensten of arrangementen waarmee je inspeelt op de bijzondere kenmerken van het gebied. Op die manier kun je jouw gasten, personeel of zakelijke relaties iets extra’s bieden en gericht doorverwijzen.

Ook na de cursus speel je als gastheer of gastvrouw een actieve rol binnen het grenspark, want samen willen we blijven bouwen aan het grenspark van de toekomst. Dit doen we onder andere in de vorm van interactieve netwerkbijeenkomsten en werkgroepen van streekholders voor verschillende onderwerpen, initiatieven en projecten. Een win-win voor zowel gastvrouwen en gastheren als voor het gebied.

Praktisch

De cursusdata voor 2022 zijn vastgesteld op:

  • Dinsdagnamiddag 19 april
  • Dinsdagnamiddag 10 mei
  • Dinsdagnamiddag 17 mei
  • Dinsdag 31 mei

Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding (vol=vol). Bij teveel inschrijvingen maken we een wachtlijst en krijg je hiervan bericht.

Dankzij een financiële bijdrage van Grenspark Groot Saeftinghe is deelname aan de cursus gratis. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je één van de bijeenkomsten niet bij kunt wonen, daar hebben we alle begrip voor. Meld je in dat geval tijdig af, anders rekenen we een no-show-fee van €25,- per bijeenkomst.

Doe jij mee? 

Wil je deelnemen aan de cursus Gastheer van het Landschap? Meld je hieronder aan. 

 

 

 

 

 

 

 

 Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen