Toeristisch toekomstplan Waasland

alle rechten voorbehouden Toerisme Waasland
07-10-2021
0 reacties

Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Waasland hebben samen hun nieuwe strategisch toekomstplan voor de periode 2021-2026 voorgesteld. Een gedegen plan voor de ontwikkeling van het toerisme in de regio. Daar maken wij als grenspark natuurlijk maar wat graag deel van uit, wat dacht je dan?

Omschreef het vorige beleidsplan het Waasland nog als een huis met vier kamers, in het nieuwe toekomstplan is het gegroeid naar een loft zonder muren. Dit is een regio waar je zonder beperkingen alle kanten op kunt. Van historie over natuur naar vernieuwende toekomstidee├źn, de typerende eigenheid van het Waasland omvat het allemaal. Geen wonder dat de nieuwe koers van de toerismebureau's 'op zoek gaat naar een gezond evenwicht tussen de draagkracht van het Waasland en de belangen van bezoekers, inwoners en ondernemers'. De ambities van een uitgebreid participatietraject werden verwoord in een strategie die het komende jaar meer dan voldoende uitdaging biedt aan alle partners.

Grenspark Groot Saeftinghe is als gebied in ontwikkeling een belangrijke partner in dit hele verhaal. Niet zo gek dat een van de vier korte video's die in het kader van het nieuwe toekomstplan werden gelanceerd aan ons gewijd is. We zien er de Zonnetrein in terug en daarmee de ambitie van het grenspark. Wat kan er nu een beter voorbeeld zijn van strategisch plannen voor de toekomst?

Bekijk hier het toeristisch toekomstplan voor het Waasland

Afbeeldingen

Samen toekomst maken

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen