Ambachtelijk Weekend

20-08-2021
0 reacties

Nu de beperkende maatregelen langzaam worden afgebouwd, zien we meer en meer activiteiten verschijnen op de activiteitenkalender. Komende dagen kunnen we doorheen het hele Waasland terecht voor het Ambachtelijk Weekend. Een programma dat regiobreed de Wase maakindustrie voor het voetlicht brengt.

Wie ambacht zegt denkt natuurlijk ook meteen aan Grenspark Groot Saeftinghe. Ook in de noordoostelijke hoek van het Waasland zijn tal van kunstenaars, vaklui en kleine ondernemingen actief die op ambachtelijke wijze de mooiste en lekkerste producten creƫren. Wie een kijkje neemt op de website van het Ambachtelijk Weekend, ontdekt al snel een keur van activiteiten in onze eigen regio. Daartussen ook veel van onze Streekholders, die ook deze kans om zichzelf en hun producten in de kijker te zetten natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Het doet ook deugd om te zien dat het Waasland voor de gelegenheid is uitgebreid met Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

Nemen we een (klein) kijkje naar het aanbod, dan ontdekken we bijvoorbeeld bij Microbrouwerij Stanium in Beveren een aantal oude bekenden. Naast de producten van de brouwerij vind je er bijvoorbeeld ook het vlees van het Saeftingherhof en de ijsproducten van Marc De Boey. In Terhole herbergt Het Melkhuisje dan weer verschillende kunstenaars uit het land van Hulst, terwijl bij Sliertemie in Absdale de bloementuin het decor is voor een (hopelijk) zonnig terras. Die bloemen zullen we meer dan waarschijnlijk op veel plaatsen tegen komen, want zij vormen het thema van het Ambachtelijk Weekend 2021. Kijk snel op de link hieronder en bepaal zelf waar jij dit weekend gaat genieten van al het moois dat het Waasland te bieden heeft.

 

Klik hier voor de website van het Ambachtelijk Weekend

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen