Gonzende polders

Fotografie: AJ Pictures Verpoorte
19-08-2021
0 reacties

15 Augustus, Onze Lieve Vrouw Hemelvaart ofwel moederkesdag in de Beverse contreien van het grenspark. Een officiƫle feestdag in Belgiƫ en aangezien ze dit keer ook nog eens op een zondag viel reden temeer om de Boergondische toch nog maar eens van stal te halen. Ook als fietstocht een topper.

Met bijna duizend geregistreerde fietsers en nog heel wat mensen die op de bonnefooi naar Grenspark Groot Saeftinghe waren gekomen, was de eerste Boergondische Fietstocht een groot succes. Het gonsde van de bedrijvigheid op de smalle wegen van het grenspark. De organiserende Streekholders waren meer dan trots op wat ze ook dit keer weer bij elkaar hadden gebracht. De vele deelnemers waren stuk voor stuk dolenthousiast over de organisatie, de afwisselende fietsroute, de culinaire geneugten en de gezellige drukte. Een toeloop die, hoewel onverwacht, nergens voor opstoppingen of onveilige situaties zorgde.

Na het succes van de Boergondische wandelingen bracht de 55 km lange fietsroute een wat groter gedeelte van het grenspark voor het voetlicht. Blijft het enthousiasme van de Streekholders en de kwaliteit van de aangeboden producten onverminderd hoog, het ontdekken van Grenspark Groot Saeftinghe op de fiets is toch net weer even anders dan te voet. Een wat ruimer overzicht, nieuwe plekjes ontdekken en natuurlijk genieten van het perfecte fietsweer. Dankzij de inzet van de organiserende Streekholders en de vele enthousiaste fietsers werd ook deze dag andermaal een groot succes. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen