Verbreed je kijk op het grenspark

01-06-2021
0 reacties

Nu de restricties rond de coronapandemie langzaam worden gevierd, kunnen we ook in het grenspark beetje bij beetje terug naar 'normaal'. Dat betekent ook dat we bij de Infokeet aan de Zoetenberm de draad weer oppakken. De eerste stap: Een infocontainer met uitkijkpunt op de dijk naast de Infokeet.

Naast de bestaande Infokeet aan de Zoetenberm staat sinds kort een opvallende rode container. In samenwerking met Jan de Nul is een container speciaal aangepast om én informatie te kunnen bieden op de begane grond én een schitterend uitzicht te bieden over de werken van het Hedwige-Prosperproject vanaf het dakterras bovenop de container. Beneden in de container vind je informatiepanelen met  informatie over het Sigmaplan, Natuurpakket Westerschelde, de ontwikkeling van het Hedwige-Prosperproject en het grenspark, een verdieping hoger kun je dat alles met eigen ogen aanschouwen. Kom jij binnenkort ook eens kijken?

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen