Infopunt Toerisme Beveren verhuisd

Fotografie: Sven Dullaert
05-05-2021
0 reacties

Het nieuwe gemeentehuis van Beveren is sinds kort volledig operationeel. Alle gemeentelijke diensten zijn samengebracht in een spiksplinternieuw gebouw. Daar vinden we nu ook de Politie, het OCMW en natuurlijk het Infokantoor van Toerisme Beveren. Op stap in Beveren? Ga eerst langs op Gravenplein 8.

De gemeente Beveren was volledig uit haar gebouwen gegroeid. De stadsdiensten zaten verspreid over de hele gemeente, wat de dienstverlening niet altijd ten goede kwam. Met de afronding van de nieuwbouw aan het Gravenplein, midden in het centrum van Beveren, komt een einde aan die versnippering. Alle diensten zijn nu terug te vinden op een centraal adres. Dat ook het infopunt van de toeristische dienst er haar plaats heeft gekregen mag niet verrassen. Alle informatie over toerisme in Beveren en Grenspark Groot Saeftinghe vind je nu dus terug in de frontoffice van het gemeentehuis, Gravenplein 8 in Beveren.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen