Zoutig

27-04-2021
0 reacties

Het is alweer bijna 1 mei, de dag waarop de runderen van Kris van Royen en Geert Meersschaert traditiegetrouw naar hun zomerverblijf in Het Land van Saeftinghe verhuizen. In het blad Landbouwleven vinden we toepasselijk een uitgebreid artikel over de unieke Pré-Salé runderen van Het Saeftingherhof.

Hier in Grenspark Groot Saeftinghe zijn de voorgezouten runderen van Het Saeftingherhof inmiddels een begrip. Niet zo vreemd natuurlijk, wanneer je product zo nauw verbonden is met het grootste zilte natuurgebied van de lage landen. Het groeiende succes van dit bijzondere product reikt steeds verder en daar mogen we met zijn allen best trots op zijn. Het artikel dat Landbouwleven onlangs wijdde aan het bedrijf van Kris en Geert leest niet alleen lekker weg, maar laat ook goed zien hoe je met de juiste instelling je droom kunt waarmaken. Het voorbeeld van Het Saeftingherhof mag een inspiratie zijn voor velen.

Voor wie het verhaal van Het Saeftingherhof niet kent, eind jaren tachtig kwam vertegenwoordiger Geert thuis met een kalf dat bij een van zijn klanten overbodig was. Het beestje was het begin van een sneeuwbal die niet te stoppen bleek. Nu, ruim dertig jaar later, staat er een boerenbedrijf waar je U tegen mag zeggen. Door de ligging en de unieke gelegenheid om de dieren tijdens de zomermaanden te laten grazen in het zilte grasland van Het Verdronken Land van Saeftinghe kreeg hun rundvlees een natuurlijke licht zoute smaak die wij nu allemaal kennen als het Pré Salé vlees van Het Saeftingherhof. Het hele verhaal lees je natuurlijk via de link hieronder op de site van Landbouwleven.

Lees hier het volledige artikel

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen