Aan tafel bij Omroep Hulst

09-03-2021
2 reacties

Grenspark Groot Saeftinghe timmert flink aan de weg. Facebook, Instagram, en natuurlijk ons eigen participatieplatform, wie zoekt heeft ons zo gevonden. Deze week staan het grenspark centraal in het programma 'Aan tafel' van Omroep Hulst. Op weg naar wereldroem in heel Zeeuws-Vlaanderen.

Het grenspark is volop in beweging. Wij als Streekholders weten daar alles van, maar hoe zit het met de bekendheid van Grenspark Groot Saeftinghe buiten de direct betrokkenen? Dat kan altijd beter. Tijd voor een charme-offensief, te beginnen met een leuk interview op lokale TV-zender Omroep Hulst, waarin presentator Martijn Broekaart met Pieter Jan Meire van EGTS en Roswitha Guiran van Provincie Zeeland in gesprek gaat over alle ins en outs van het grenspark. Een mooie kennismaking voor wie nog niet eerder op de trein van Grenspark Groot Saeftinghe is meegelift. Een feest van herkenning voor eenieder die zich elke dag weer inzet voor datzelfde grenspark.

Vanuit CafĂ© Het Bonte Hert in Hulst is Grenspark Groot Saeftinghe onderwerp van gesprek op Omroep Hulst. Vanaf vanavond 19:00 uur draait het interview met Pieter Jan en Roswitha een week lang mee in de programmering van de zender. Daarnaast (en voor onze kijkers buiten Zeeuws-Vlaanderen) is de uitzending terug te kijken op de website van Omroep Hulst. In Zeeuws-Vlaanderen en de rest van Zeeland is de zender te ontvangen op kanaal 112 (Delta en Ziggo) of kanaal 1435 (KPN). U kijkt toch ook?

Omroep Hulst 

Bekijk hier live!

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Ben

11-03-21 om 21:50

Waarom moet er iemand van Provincie Zeeland (Roswitha Guiran) in deze organisatie zitten? Waarom geen perso(o)n(en) uit de Gemeente Hulst? Moeten we deze persoon echt importeren vanuit Middelburg?

Richard

12-03-21 om 7:36

Beste Ben,

Grenspark Groot Saeftinghe is een samenwerkingsverband, diverse partners werken samen met mensen en ondernemers uit de grensregio aan diverse initiatieven en projecten. Gemeente Hulst en Provincie werken dus nauw samen en wisselen elkaar af als het gaat over het verstrekken van informatie. Zo ook tijdens dit programma. Het gaat er dan niet om wie er zit maar hoe de info het best kan worden verteld. 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen