Een frisse neus

Fotografie: Sven Dullaert
16-02-2021
0 reacties

Het blijft vreemd, vakantie in tijden van lockdown. Echt reizen zit er niet in en niet-essentiƫle verplaatsingen blijven taboe. Gelukkig mogen we nog wel even een frisse neus halen. Waar kan dat beter dan in Grenspark Groot Saeftinghe, bijvoorbeeld langs de nieuwe wandelroute in Doelpolder Noord.

Op de website van Natuurpunt Waasland vinden we een uitgebreide beschrijving van een avontuurlijke wandeling door Doelpolder Noord. Met het Infocentrum van het Hedwige-Prosperproject aan de Zoetenberm als startpunt sta je meteen met beide voeten midden in het grenspark. Naast weidse uitzichten is het natuurlijk vooral genieten van de afwisseling tussen natuur, landbouw en haven die zo typerend is voor Grenspark Groot Saeftinghe. Met de beschrijving van Natuurpunt in de hand weet de oplettende wandelaar precies waar te kijken. Een stukje geschiedenis, uitleg bij de grootschalige werken en natuurlijk de beste plekjes om de vele vogelsoorten te spotten. Niet voor niets wordt er aangeraden een verrekijker mee te brengen. Een dagje Doelpolder Noord is zeker de moeite waard. Tot ziens in Grenspark Groot Saeftinghe.

 

De omschrijving van de wandelroute vind je hier

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen