GGS centraal in Nieuwsbrief Sigmaplan

Fotografie: Theo Baart
09-02-2021
0 reacties

Begin 2020 is de aannemer met opgestroopte mouwen begonnen aan het geulenstelsel in de Hedwige. Maar liefst 1 miljoen kubieke meter grond is er al verzet. Dat is ook de makers van de Nieuwsbrief Sigmaplan niet ontgaan. De laatste editie staat dan ook volledig in het teken van het grenspark.

Wat het NatuurPakket Westerschelde is aan de noordkant van de landsgrens, is het Sigmaplan aan de Vlaamse zijde. Samen zijn zij de drijvende kracht achter de natuurpijler van Grenspark Groot Saeftinghe. Niet verwonderlijk dat een dergelijk groot project af en toe ook opduikt in de communicatie van deze partners. Ditmaal laat de Nieuwsbrief Sigmaplan haar trouwe lezers kennismaken met de ins en outs van het Hedwige-Prosperproject en het grenspark. Leuk om te lezen en natuurlijk ook om te blijven volgen. Er gebeurt genoeg in Grenspark Groot Saeftinghe om ook in de toekomst nog vele nieuwsbrieven mee te vullen.

De immense werken aan het geulenstelsel, de make-over van het broedeiland in Prosperpolder Noord en de meest recente Grenspark Talkshow, het komt allemaal aan bod in de nieuwe Nieuwsbrief Sigmaplan. Oud nieuws? Voor de hele trouwe volgers van dit platform misschien wel, maar al bij al is het een mooi en informatief overzicht van wat er de laatste tijd zoal heeft gespeeld in het Hedwige-Prosperproject. Leuk als naslagwerkje of om naar te verwijzen wanneer iemand je vraagt hoever ze nu eigenlijk staan met de werken. Hieronder vind je een link naar de nieuwsbrief en een aanmeldbutton indien je de volgende versies automatisch in je mailbox wil krijgen. Doe er je voordeel mee en onthoud, delen mag altijd!

Lees hier de volledige nieuwsbrief                         

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief Sigmaplan

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen