Boeren aan het woord - 23 februari 2021 - Meld je aan!

Fotografie: Sven Dullaert
07-02-2021
0 reacties

Duurzaam en lokaal zijn termen die steeds vaker opduiken in het debat rond voeding en landbouw. Onze beperkte bewegingsvrijheid heeft een hernieuwde ontdekking van de lokale waar in gang gezet. Van nadeel naar voordeel. Tijd om de producenten zelf, de lokale boeren, ook eens aan het woord te laten.

De landbouw is cruciaal voor ons voedselsysteem, toch zijn ze zelden vertegenwoordigd in het publieke debat. Reden genoeg voor de verzamelde boerenvertegenwoordiging uit het Waasland om op dinsdag 23 februari een online gespreksavond te organiseren waar nu juist die lokale producent eens aan het woord wordt gelaten. Tom van Hoey, Monique Vervaet, Marc De Boey en Jeroen De Ridder vertegenwoordigen de Wase boerenstand. Geen onbekenden in het wereldje en stuk voor stuk voorvechters van moderne, duurzame landbouw. Onder begeleiding van moderator Bart Thoelen komen alle belangrijke thema's aan bod: Verschillende landbouwstijlen, een eerlijk inkomen, de korte keten en natuurlijk gezonde en duurzaam geteelde voeding.

Meepraten? Dat kan. Tenslotte lopen we hier in Grenspark Groot Saeftinghe niet voor niets voorop in de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve landbouw. Schrijf je in via onderstaande link en grijp je kans om vragen te stellen aan de panelleden en/of je eigen inbreng naar voren te brengen.

 

Klik hier voor meer informatie

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen