Grenspark Groot Saeftinghe Smaekt naar meer!

26-01-2021
0 reacties

Iedereen die gisteren live naar de Showcooking aflevering van de Grenspark Talkshow heeft gekeken heeft gezien hoe het water presentator Marc Pannier zowat letterlijk in de mond liep. Logisch, want chef Yassin Hadouchi wist het grenspark perfect in één uitgebalanceerd gerecht te vangen.

Een kort overzicht van het bewogen jaar 2020, een veelbelovende vooruitblik op wat dit jaar ons moet brengen en natuurlijk de live presentatie van het nieuwe streekmerk, Groot Saeftinghe Smaekt. Een streekmerk dat niet alleen de nadruk moet leggen op de vele bijzondere producten die hier in de streek geteeld, bedacht en gemaakt worden, maar tegelijkertijd een kapstok wil zijn voor de trots die we met zijn allen delen voor 'ons grenspark'. Grenspark Groot Saeftinghe, het warme bad waarin ieder afzonderlijk zichzelf kan zijn, zijn ding kan doen en precies die stempel op het geheel kan achterlaten die hem zo typeert.

Het kan aan mij liggen, maar de Lasagna 2.0 van chef Yassin gaat veel dieper dan 'zomaar' even laten zien wat je met de mooie producten uit het grenspark op tafel kunt zetten. De laagjes, het garen in de zoutkorst, het complementaire van de smaken, je moet wel een hele grote cynicus zijn om hier geen verwijzingen in te zien naar de warme samenwerking die wij allemaal op onze beurt ontdekken hier in het grenspark. Was er op voorhand zo diep over nagedacht? Ik hoop het niet, want soms is het gewoon zoveel lekkerder wanneer de dingen gewoon op hun plaats vallen. En daar mogen we met recht trots op zijn.

Terugkijken naar de talkshow doe je hier.

Wil je mee koken? Bekijk hier de receptuur en ingrediënten- en benodighedenlijst.

Wil je andere talkshows terugkijken? En antwoorden vinden op de vragen die gesteld zijn? Kijk dan hier.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen