Een beetje op reis

21-01-2021
2 reacties

De recreatiefactor lijkt steeds meer verbindend te werken binnen Grenspark Groot Saeftinghe. Leuk dus om een lyrisch verslag te lezen in het online magazine JUNE. Vlaanderens grootste online lifestyle magazine met meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand. Een mooi stuk promotie voor de regio.

Toegegeven, het grenspark op zich wordt niet echt benadrukt in het artikel, maar tussen de regels door lezen we meer dan genoeg verwijzingen naar het unieke karakter van ons bijzondere grensoverschrijdende project. De bijzondere aantrekkingskracht van wat wij zelf de drie-eenheid natuur, landbouw en haven noemen, voert de boventoon in de poëtische omschrijving van de regio. Dat we gaandeweg nog wat vaandeldragers van Grenspark Groot Saeftinghe aan het woord zien maakt het alleen maar leuker. Een ding is zeker, een bezoek aan het grenspark werkt meer dan inspirerend!

 

Lees het volledige artikel in JUNE. hier.

 

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Peter Cauwenberghs

21-01-21 om 16:25

Hoezo, .....het grenspark op zich wordt niet echt benadrukt in het artikel.....? 

Nou, moe...... Je kan er gewoon niet naast lezen!

Als ik geen weet zou hebben van het bestaan van dit grenspark dan word ik door dit artikel toch écht wel op weg gezet! Na het lezen ervan krijgt een mens gewoonweg goesting om het te gaan ontdekken, om er ginds op uit te trekken!                      

Natuurlijk, het is maar wat je verstaat onder 'benadrukken'......maar naar mijn bescheiden mening kan en mag je niet verlangen dat één enkel artikel de totale omvang, iedere gekoesterde ambitie en elke zinnelijke beleving van en in dit park-voor-alle-seizoen finaal weet te vangen, toch.....?

Liefs,

peter

ps: @ Alexander: welk druivenras is dat daar?

Anoniem

21-01-21 om 17:53

Ik ben blij dat jij het wel ziet, Peter. Ik ben zelf een beetje blijven hangen in de 'wetlands van het Waasland'. Enthousiast is het in ieder geval zeker. 
 

gr. Marc

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen