Gelukkig Nieuwjaar!

Fotografie: Sven Dullaert
31-12-2020
1 reacties

2020 loopt ten einde. Voor velen met een zucht, voor iedereen met een wat wrange nasmaak. Zelden beginnen we aan een nieuw jaar met zoveel hoop en vrees tegelijk. We weten allemaal wat we willen dat 2021 ons zou brengen, laten we wensen dat het ook zo zal mogen zijn. Op een fantastisch 2021!

We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Op heel veel vlakken hebben we onszelf in moeten houden, maar eigenlijk zijn we ook met grote sprongen vooruit gegaan. Hier in Grenspark Groot Saeftinghe heeft het leven niet stil gestaan. Al leek het soms even anders, de ontwikkeling van nieuwe natuur, onverwachte verbintenissen en nieuwe initiatieven het ging allemaal onverminderd voort. Het klinkt wat vreemd aan het eind van een jaar waarin we ons met zijn allen collectief een beetje eenzaam hebben gevoeld, maar samen hebben we ook dit jaar hard gewerkt om van het grenspark een succes te maken.

Niemand weet wat we van 2021 mogen verwachten. Een vaccin, daar lijkt het sterk op, groepsimmuniteit, het zou fantastisch zijn. Laten we vooral met zijn allen heel hard werken om dat vermaledijde virus de kop te bieden. Laten we treuren voor zij die we verloren hebben, maar laten we vooral vechten voor wat de toekomst ons allemaal te bieden heeft. We zullen er met zijn allen beter uit komen. Hier in Grenspark Groot Saeftinghe en ver daarbuiten.

Gelukkig Nieuwjaar!

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Peter Cauwenberghs

31-12-20 om 12:18

yes

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen