Waar de sterre stille stond

23-12-2020
3 reacties

De donkere dagen voor Kerst doen dit jaar hun naam eer aan. De natte polder glimt in de gestaag vallende regen. Weerspiegelt meer dan waarschijnlijk het gevoel dat velen van ons met zich mee dragen naar het einde van dit bewogen jaar. Maar dit is Grenspark Groot Saeftinghe, we slaan ons er wel door.

Soms is het moeilijk het positieve te zien, zeker na een jaar als dit, waarin we ons allemaal beperkt wisten en weten in ons doen en laten. Toch kent ook 2020 zijn lichtpuntjes. Als er iets is wat ons nader tot elkaar heeft gebracht is het wel de wetenschap dat we fysiek even wat minder vaak bij elkaar kunnen komen. Die verminderde vanzelfsprekendheid om elkaar elk willekeurig moment te kunnen zien, laat ons realiseren hoe belangrijk we voor elkaar zijn. Laat ons uitkijken naar wanneer het straks weer beter gaat. Elk op onze eigen manier slaan we ons hier doorheen, zoals we dat altijd hebben gedaan.

Laten we de grauwe werkelijkheid van deze regenachtige december negeren, laten we het lengen der dagen aangrijpen om licht te zien aan de horizon. In vol vertrouwen naar de toekomst te kijken, waarin we allemaal samen een manier zullen vinden om ons normale leven weer op te pakken. Terug naar 'normaal' in de wetenschap dat we met zijn allen alles aankunnen. Hier in het grenspark en ver daarbuiten. Wetende dat we samen in staat zijn er het beste van te maken. In voor- en tegenspoed. Laat dat dan de boodschap zijn die dit jaar ons heeft gebracht.

Gelukkig Kerstfeest!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Gerda Leys

23-12-20 om 21:13

mooi!

Peter Cauwenberghs

24-12-20 om 13:12

Hier heb ik geen woorden voor........... Zó mooi......! Van 'bijna niets' zoveel meer 'iets' kunnen maken......... Dít kan alleen maar het geduldige kunstwerk zijn van een gevoelige natuur, een fijnbesnaard iemand, iemand met een tedere inborst en een ontvankelijke ziel. Een Mensenkind in hart en nieren..........

Roswitha Guiran

04-01-21 om 9:02

Bedankt voor jullie mooie berichten!!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen