Grenspark Talkshow Hoogtepunten

10-11-2020
0 reacties

Tijdens de tweede Grenspark Talkshow werd de kijker uitgebreid bijgepraat over de ontwikkelingen in en om Grenspark Groot Saeftinghe. Gastheer Marc Pannier en zijn gasten keken terug, maar vooral vooruit. Het grenspark staat in de startblokken voor haar spannendste race ooit. Doe jij ook mee?

Nieuwe wandelroutes, laureaten, samenwerkingsverbanden en het langverwachte vervolg op het InterReg-project, in deze talkshow wordt het allemaal belicht. Niet gezien, zegt u? Niet getreurd, de talkshow is online terug te kijken via de link onderaan dit artikel. Richard Rozemeijer en Pieter Jan Meire lichten namens het Grenspark Groot Saeftinghe team de laatste ontwikkelingen in Grenspark Groot Saeftinghe toe. Namens de provinciebesturen van Oost-Vlaanderen en Zeeland gaan gedeputeerden Riet Gillis en Anita Pijpelink met onze gastheer in gesprek over hun favoriete plekjes in het grenspark. Natuurlijk blijft het daar niet bij, want beide dames dragen het grenspark diep in het hart.

Samen met Roswitha Guiran, projectcoördinator bij het Grensparkteam, blikt Marc terug op de uitrol van het nieuwe logo en de verspreiding van de Grensparkvlaggen bij de Grenspark Gastheren. Het zijn de eerste uitingen van de nieuwe huisstijl die Grenspark Groot Saeftinghe in een oogopslag herkenbaar moeten maken. Vers van de pers tonen zij het nieuwe huisstijlboek, waarin precies wordt omschreven hoe de huisstijl van het grenspark te gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Op het platform van Grenspark Groot Saeftinghe vind je het integraal terug. Wel even registreren, want we zijn natuurlijk wel nieuwsgierig naar wie onze gebruikers nu eigenlijk zijn.

De live-uitzending gemist? Kijk hem hier terug.

Nieuwsgierig naar het nieuwe huisstijlboek? Dat vind je hier.

Binnenkort vind je hier ook een link naar het antwoord op alle niet tijdens de uitzending beantwoorde vragen.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen