Grenspark in de media

09-10-2020
1 reacties

Het leuke van een traject als Grenspark Groot Saeftinghe is de veelzijdigheid van activiteiten. Nog leuker is het wanneer je die activiteiten terug ziet op nationale televisie. Zagen we laatst het voedselbos van de Voedselbron nog bij EenVandaag, vanavond schittert B&B Chez Ta10 bij omroep Max.

In de aflevering van het programma Bed & Breakfast die Omroep Max vanavond uitzendt op NPO 1 zien we naast twee andere B&B's ook Kristien en Luc van B&B Chez Ta10 uit Graauw op het scherm. Wie het programma kent, weet dat de uitbaters van de deelnemende B&B's bij elkaar gaan logeren om onderling uit te maken wie er de mooiste nering uitbaat. Wij hebben de uitslag ook nog niet gezien, maar een B&B uit Grenspark Groot Saeftinghe kan toch niet anders dan hoge ogen gooien? Vrijdagavond 9 oktober, 20u35, NPO 1. U kijkt toch ook?

Iedereen heeft natuurlijk inmiddels het optreden van Kristien en Luc bij Omroep Max gezien, maar wist u dat ze diezelfde avond ook te zien waren bij 'In m'n Eendje' bij RTV Scheldemond?

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Careen Verwilligen

09-10-20 om 11:26

TOF! veel succes. 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen