Euro Birdwatch bestaat 25 jaar

02-10-2020
0 reacties

Elk najaar wordt in grote delen van Europa massaal naar de einder gestaard. Dit jaar wordt voor de 25e keer de Euro Birdwatch, de Europese najaarstelling van de vogeltrek georganiseerd. Morgen zaterdag 3 oktober is het weer zover, ook in Grenspark Groot Saeftinghe en de rest van Zeeuws-Vlaanderen.

In Oost-Zeeuws-Vlaanderen zijn vogeltellers van alle leeftijden welkom op de tellocaties van De Steltkluut. Bij de Margarethapolder vind je ze op de Scheldedijk tussen Terneuzen en De Griete, bij gemaal Campen staat telpost 't Hellegat in het Verdronken Land van Saeftinghe verzamelt met bij de vogelhut. Voor West-Zeeuws-Vlaanderen neemt 't Duumpje het voortouw op de Panoramaweg bij Breskens. Geteld wordt er vanaf zonsopkomst rond kwart voor acht 's ochtends tot wanneer de vogeltrekbewegingen niet langer te zien zijn. Een verrekijker en warme kleren zijn de belangrijkste vereisten om de vogelteldag tot een succes te maken. Uiteraard wordt er ook op de tellocaties voldoende rekening gehouden met de geldende Corona-maatregelen. Voor de laatste informatie hieromtrent verwijzen we u graag naar de sociale media of website van de natuurverenigingen.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen