Zomerfilm Hulst in bijzonder jasje

25-09-2020
0 reacties

De Zomerfilm in Hulst is een begrip geworden in de wijde omtrek van de vestingstad. Reden voor de organisatoren om zich niet uit het veld te laten slaan door de Corona-pandemie. Morgen, zaterdag 26 september, ontvangt een uitverkocht Drive-In Theatre bijna 120 auto's voor een avondvullend programma.

Dit jaar geen klapstoeltjes en koelboxen rond de molen tijdens de Zomerfilm in Hulst. Werd er tijdens eerdere edities nog wel eens uitgeweken naar de Basiliek vanwege het slechte weer, dit jaar ging de Zomerfilm bijna helemaal niet door. Als gevolg van de maatregelen rond de wereldwijde Covid19-uitbraak stond het evenement lange tijd op de helling. Gelukkig wisten de organisatoren het besmettingsgevaar te omzeilen door het creëren van een heus Drive-In-Theatre op het oranjebolwerk. Vanuit je eigen auto genieten van de film, dat kennen we hier in de lage landen toch eigenlijk alleen uit… precies, de film.

We hadden dit artikeltje wat eerder in onze agenda gepland, maar reclame maken voor de Zomerfilm blijkt overbodig. Binnen een etmaal waren de 118 (parkeer)plaatsen volledig uitverkocht. De gelukkigen die een kaartje wisten te bemachtigen mogen zich verwachten aan een avondvullend programma. Via de eigen autoradio kan er worden genoten van de zoete klanken van resident DJ Frutzenprutser, de Zomerfilm Bioscoop Bingo en natuurlijk de audio bij de main feature, de Hollywood Blockbuster Green Book. Het is voorwaar de moeite. In tegenstelling tot andere jaren blijft de Zomerfilm dit jaar beperkt tot een voorstelling, maar met een concept als dit verdient het zeker navolging.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen