Nog twee weken genieten van Vijd-routes

10-08-2020
0 reacties

Een korte herinnering voor al diegenen die nog geen tijd hebben gevonden om te genieten van de speciale Vijd-arrangementen die onze Grensparkgidsen en -gastheren in de maanden juli en augustus aanbieden. de ultieme uitstap om op een ontspannen manier te ontsnappen aan de drukte aan de kust.

Drie wandelroutes en maar liefst vier fietsroutes. Nog tot 31 augustus staan onze Grenspark Gastheren voor je klaar. Van landwinkel tot bed & breakfast, van museum tot horeca-gelegenheid, iedereen doet zijn of haar uiterste best om binnen de geldende Corona-maatregelen je zo uitgebreid mogelijk van het Grenspark Groot Saeftinghe te laten genieten. De informatiestalletjes, of Grensparkstalletjes, die onze Grenspark Gastheren overal hebben neergezet, bieden een gevarieerd aanbod aan producten en informatie. Soms bemand, soms ook niet, afhankelijk van dag en plaats. QR-codes en Youtube gidsen je langs de mooiste plekken in het grenspark.

En wie is dan eigenlijk die Joos Vijd, die 'bekende Bevereneir' waaromheen dit alles is opgezet? Joos Vijd en zijn vader waren de eersten die het stukje land langs de Schelde begonnen in te polderen. Anno 2020 wordt er weer volop gegraven en gewerkt in de polders en lijkt het verband tussen toen en nu duidelijker dan ooit. Daarnaast was Vijd ook de opdrachtgever van het vermaarde Lam Gods van de gebroeders Van Eyck dat al sinds jaar en dag vele toeristen trekt in Gent. In die stad is 2020 uitgeroepen tot Van Eyck-jaar, in Beveren hebben ze dat gevolg gegeven door hun eigen nakomeling voor het voetlicht te plaatsen. Grijp dan ook nu de kans om te genieten van de vele geneugten die de regio die door Vijd in de startblokken is gezet te bieden heeft.

De wandelroutes kun je ophalen bij het Grensparkstalletje voor de Infokeet.

Download hier de fietsroutes!

Bekijk hier de brochure!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen