Online Talkshow voorbereidingen in volle gang!

07-07-2020
0 reacties

De voorbereidingen voor de online talkshow van vanavond zijn in volle gang! Vanavond om 19:00 praten we jullie graag bij over het Grenspark Groot Saeftinghe en natuurlijk ook over wat er nu allemaal speelt.

Schuif jij vanavond ook aan? Klik op de onderstaande knop om de online talkshow te volgen. 

Bekijk hier de online talkshow

Registreren
Om deel te nemen aan deze interactieve talkshow dien je je te registreren, vlak voordat de uitzending begint. Dit doe je door op de hierboven genoemde link te klikken, jouw naam en e-mailadres in te vullen en akkoord te gaan met de privacy voorwaarden van Provincie Zeeland, de organisator van deze talkshow.

Waarom registreren?
Het vooraf registreren is noodzakelijk zodat deelnemers eventueel vragen kunnen stellen. Vragen stellen is echter niet verplicht, je kan deelnemen zonder vragen te stellen. Tijdens de uitzending noemen we geen namen van degenen die vragen stellen.

We hopen dat je vanavond bij de Online Talkshow aansluit!

Kun je de online talkshow vanavond niet volgen? Morgen komt er een link op het platform waarmee je de talkshow terug kan kijken. 

 

Privacy
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de registratie van deze talkshow. Provincie Zeeland gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, de gegevens worden standaard na 1 jaar verwijderd.

Voor meer informatie over hoe Provincie Zeeland omgaat met persoonsgegevens en welke rechten jij hebt op het gebied van privacy, bekijk dan onze privacyverklaring op onze website: https://www.zeeland.nl/privacy.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen