Grenspark in tijden van Corona - Online Talkshow bis

06-07-2020
0 reacties

We zeiden het al, of liever, we schreeuwden het van de daken, morgen, 7 juli organiseren we onze eerste Online Talkshow. Corona of niet, wij hebben je teveel te vertellen over de voortgang en ontwikkeling van Grenspark Groot Saeftinghe. Nog niet ingeschreven? Doe het nu en zorg dat je niets mist!

Soms lijkt het alsof de wereld maandenlang heeft stilgestaan. Niets is natuurlijk minder waar. In het grenspark draaiden de drie pijlers op volle kracht verder. In de haven werden alle zeilen bij gezet om de economie op gang te houden, ook onze boeren, zij ploegden voort en hoe je het ook draait of keert, de natuur leg je niet stil. De fysieke voorbereidingen voor de ontpoldering zijn in volle gang, maar ook ver buiten de dijken van het Hedwige-Prosperproject begint Grenspark Groot Saeftinghe goed op stoom te komen. Omdat fysiek bezoek nog niet altijd vanzelfsprekend is, organiseren wij op 7 juli aanstaande een online webinar, een heuse Online Talkshow, waarin presentatoren Richard Meersschaert en Marc Panier u bijpraten over alle facetten van het grenspark. Grote en kleine veranderingen, oude en nieuwe samenwerkingen en natuurlijk niet te vergeten, de presentatie van het nieuwe logo en huisstijl voor Grenspark Groot Saeftinghe. Nog niet ingeschreven? Doe het dan snel, we verwachten je!

 

Terugkijken? Klik hier!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen