Uitnodiging Online Talkshow

24-06-2020
0 reacties

De uitbraak van Corona heeft meer dan een evenement gedwarsboomd. Het grote grensparkevenement op 23 maart, dat het begin had moeten inluiden van een heel nieuwe periode van werkzaamheden, ontwikkeling en samenwerking, hoorde daar ook bij. Tijd voor een update tijdens onze eerste Online Talkshow.

23 maart ligt inmiddels al weer drie maanden achter ons. In die tijd hebben we niet stilgezeten, sterker nog, er zijn forse stappen gemaakt in Grenspark Groot Saeftinghe. Daarvan proberen we jullie hier op het platform op de hoogte te houden met regelmatige berichten over bijvoorbeeld de vleermuistoren en de herstart van het zonnetreintje. Daar er echter zoveel meer te vertellen is, organiseren we aanstaande dinsdag 7 juli een heuse Online Talkshow waarin u het allerlaatste nieuws krijgt over lokale initiatieven, de voortgang van de samenwerkingsvorm en het recreatief medegebruik. Grenspark Groot Saeftinghe is klaar voor de toekomst met een nieuw logo en een bijpassende huisstijl. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in voor de Online Talkshow op dinsdag 7 juli aanstaande!

Klik hier om de uitnodiging te openen en je aan te melden!

Of schrijf je hier direct in!

 

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen