Grenspark in tijden van Corona - Gastheren Online

17-06-2020
0 reacties

Samen met de Grenspark Gastheren, de IVN en het Grensparkteam is er op dinsdagavond 16 juni een digitale bijeenkomst geweest om elkaar weer eens te ontmoeten. Het was een zeer geslaagde en prettige avond!

De sfeer was goed en er is veel gedeeld. Het was een mooie vervanging voor de huidige situatie. Er gaat echter niets boven elkaar fysiek buiten ontmoeten, midden in het prachtige Grenspark, dus hopelijk kan dat ook snel weer plaats vinden.

Er is tijdens deze digitale bijeenkomst gesproken over de gastheernetwerken vanuit de IVN. Ook is er een toelichting geweest over de laatste ontwikkelingen in het Grenspark. De ontwikkelingen bevinden zich in verschillende fasen; van projecten die nog alleen een idee zijn tot projecten die al fysiek in het veld zichtbaar zijn. Ook is er een kort intermezzo gegeven om verbonden zijn met de prachtige natuur, dit werd verzorgd door ecoloog Chiel Jacobusse van Het Zeeuwse Landschap. Aan de hand van prachtige foto's een aantal voor het gebied belangrijke vogelsoorten. Met weetjes en achtergrondinformatie kwamen deze bijna tot leven. Tot slot is er nog een en ander toegelicht over een aankomend 'evenement'.. meer hierover later op het platform! 

Wil jij meer weten over de Grenspark Gastheren? Kijk dan hier!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen