Grenspark in tijden van Corona - Voorzichtige herstart Gastheren

Café den Angeluus
03-06-2020
0 reacties

Nu in Nederland de horeca weer voorzichtig mag opstarten en ook aan de Vlaamse kant van de grens het regime langzaam aan wat losser wordt, komen ook de Grenspark Gastheren weer uit hun kot. Beetje bij beetje mag de gastvrijheid van het grenspark weer uitgedragen worden.

Met veel enthousiasme maar ook de nodige voorzichtigheid heeft de Nederlandse horeca afgelopen maandag, tweede Pinksterdag, de deuren weer geopend. Voor eigen publiek en wat eetgelegenheden betreft enkel op reservering, maar de eerste stappen zijn gezet. Na de verrassende zet richting het einde van de grensblokkades afgelopen zaterdag, zal het wellicht niet lang meer duren eer ook aan de Belgische zijde van de gezamenlijke grens het openbare leven weer op gang komt. De gastheren in Grenspark Groot Saeftinghe kunnen niet wachten om de draad weer op te pikken. Wij wensen hen daarbij alvast veel wijsheid, doorzettingsvermogen en succes!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen