INULST gaat Groot Hulst

Fotografie: MGFZ
20-04-2020
0 reacties

Wie de afgelopen twee jaar wel eens in Hulst is geweest kon er niet naast kijken, de metershoge INULST letters. Voor wie ze al miste, ze staan op dit moment in Graauw. INULST gaat Groot Hulst, waarmee de gemeente de band met de kleine kernen nog eens extra wil aantrekken.

Sinds 11 maart staan de 11 strekkende meters aan INULST tegenover de voetbalvelden in Graauw. Het mobiele kunstwerk moest de vele dit voorjaar geplande culturele activiteiten in de kern Graauw extra luister bijzetten. We weten inmiddels allemaal dat die vlieger helaas niet op zal gaan. Geen Rockopera, geen Kunstroute, geen Graauwrock… Door de maatregelen die het Corona-virus moeten beteugelen is het ook in Graauw stil geworden. Gelukkig schreeuwen de immense witte letters nog om de aandacht van de al dan niet toevallige passant.

INULST zag het levenslicht op 1 juni 2018. Het gebruik van enorme letters plaatste Hulst in een rijtje wereldsteden zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Tegelijkertijd is het kunstwerk een ferme knipoog naar het 'Ulster' dialect. Met het mobiele kunstwerk en het eraan gekoppelde mediaoffensief heeft Vestingstad Hulst zich de afgelopen twee jaar behoorlijk in de kijker gewerkt. Tijd om de kleinere kernen van 'Groot Hulst' in die aandacht te laten meedelen.

Nog tot eind mei staan de opvallende witte letters van INULST op hun prominente plaatsje in Graauw, daarna verhuizen ze opnieuw naar een andere locatie. In Hulst, of toch weer ergens in het buitengebied? We laten ons graag verrassen.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen