Update uitstap Holwerd aan Zee!

30-03-2020
0 reacties

Het is al weer een poosje geleden dat we jullie, de Streekholders van Grenspark Groot Saeftinghe, opriepen om mee op excursie te gaan naar het Friese Holwerd. Velen van jullie waren enthousiast, wat volgde was grote stilte van onze kant. Tijd dus voor een update.

Even een korte herhaling. Holwerd aan Zee is een lokaal initiatief aan de rand van de Waddenzee. Om leegstand en verpaupering tegen te gaan hebben lokale partijen, wij zouden ze Streekholders noemen, de handen ineen geslagen om Holwerd en omgeving opnieuw een aantrekkelijke bestemming en verblijfplaats te maken. Natuur, recreatie, bedrijvigheid, er is meer dan één link met het grenspark. Redenen genoeg om eens ter plaatse te gaan kijken hoe zij dat nu hebben aangepakt.

En toen werd het druk ten burele van de Provincie Zeeland. Een nieuw internetplatform, de opstart van de branding en marketing en vooral het afsluiten van het Interreg-project en de start van de volgende fase. Resultaat: Radiostilte over de uitstap naar Friesland. En net nu, nu we de ruimte weer een beetje hebben gevonden, valt de hele wereld stil. Covid-19 stuurt alle plannen in de war, ook de onze. Opnieuw uitstel dus, maar wees verzekerd, ook dit keer geen afstel. Zodra de situatie weer is genormaliseerd trekken we naar het noorden, dat is beloofd. Wie mee wil kan zich nog steeds opgeven. Wij houden jullie op de hoogte.

 

Het uitgebreide nieuwsbericht uit november 2019 nog eens teruglezen?

 

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen