Grenspaal en grenssteen verwijderd

24-03-2020
0 reacties

In verband met de werken in de Hedwige-Prosperpolder zijn een grenspaal en een grenssteen verwijderd uit de werfzone. Om te voorkomen dat de markeringen tijdens de graafwerkzaamheden beschadigd worden, of, erger nog, verloren raken, zijn ze voorlopig in veiligheid gebracht.

Dit betreft grenspaal 269A en grenssteen 269Aa (zie kaartje).  Dit is zo afgesproken met de Permanente Grenscommissie, waarin zowel leden vanuit Vlaanderen als vanuit Provincie Zeeland vertegenwoordigd zijn. Zowel de grenspaal als de grenssteen zijn opgeslagen bij het wegensteunpunt Drieschouwen van de Provincie Zeeland. Nadat de werken klaar zijn moet de paal worden teruggeplaatst op de nieuw aangelegde dijk tegenover grenspaal 269B, die blijft staan op de oude dijk. Deze grenspaal 269B hoeft niet weggenomen of verplaatst te worden. Tijdens de uitvoering van de werken zal in de omgeving van deze grenspaal voorzichtig gewerkt worden, zodat geen beschadigingen worden aangebracht. De grenssteen komt niet terug en er wordt nog bekeken of we hier op een andere manier nog iets mee kunnen doen.

Het moment van terugplaatsen is nu nog niet bekend, maar hier zal zeker aandacht aan worden geschonken. De Provincie Zeeland houdt u op de hoogte.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen