Pop-Up 'Bar Goed' krijgt vaste stek in Perkpolder

Plannen voor Paviljoen Bar Goed in Perkpolder
19-02-2020
0 reacties

Beachbar Bar Goed bestaat al enkele jaren als pop-up bij mooi weer. Via social media werd het cliƫnteel op de hoogte gehouden van de openingsuren. In 2020 krijgt Bar Goed een vaste stek aan de haven van Perkpolder. De pop-up ontpopt zich tot een heus paviljoen.

Bar Goed is een initiatief van Yannick en Piet Mahu, die hun tijdelijke concept aan het strandje van Perkpolder snel omarmd wisten door een grote groep vaste bezoekers. De almaar groeiende aanloop betekende dat er een toiletunit werd geplaatst en er kwamen zelfs twee douches bij. De stap naar een volwaardig paviljoen lijkt niet meer dan logisch. Al enige tijd wordt er volop gebouwd aan de haven van Perkpolder. Het nieuwe paviljoen wordt volledig opgetrokken uit aan elkaar gekoppelde zeecontainers en zal straks zo'n 250 vierkante meter groot zijn. 130 vierkante meter daarvan is beschikbaar voor de gasten. Via trappen en een hellend vlak zal het paviljoen voor iedereen goed toegankelijk worden.

Uiteraard krijgt het paviljoen een directe verbinding met de Westerschelde. Via grote glazen wanden staat het zitgedeelte altijd direct in contact met de bedrijvigheid op het water. Bij mooi weer gaan de glazen panelen open en wordt het grote terras bij het interieur betrokken. Dit betekent dat Bar Goed vanaf nu niet meer afhankelijk is van mooi weer. Het paviljoen zal zeven dagen per week geopend zijn. Ook nieuw is dat Bar Goed zomer en winter open is. In de zomermaanden wordt er streetfood geserveerd in de beachbar, vanaf november transformeert het paviljoen in een winterstube waar men kan schuilen voor de elementen met uitzicht over de ijzige schuimkoppen.

Vanaf eind april 2020 gaan de deuren van Bar Goed open voor publiek.

(Bron: PZC)

Bekijk hier de Facebookpagina van Bar Goed!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen