Staten op bezoek in Grenspark Groot Saeftinghe

06-02-2020
0 reacties

Vrijdag 31 januari brachten de leden van Provinciale Staten van Zeeland een werkbezoek aan het grenspark. Een uitgelezen kans om hen het concept van Grenspark Groot Saeftinghe uitvoerig uit de doeken te doen. Met succes.

Onder de bezielende leiding van PVDA-gedeputeerde Anita Pijpelink, politiek verantwoordelijke voor het Natuur Pakket Westerschelde, werden haar collega politici letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in de wondere wereld van het grenspark. Zonder natte voeten te halen, dat wel. Via Infokeet en de winderige polder zelf, werd het verhaal van de Prosper- en Hedwigepolders al gauw dat van Grenspark Groot Saeftinghe.

Niemand keert onverschillig terug na een bezoek aan het grenspark, daarvoor is het hele project simpelweg te indrukwekkend. Na een uitgebreide rondrit door het grenspark zelf, een copieuze lunch bij Gina in Café Het Verdronken Land en een bijzonder leerzame ontvangst bij de Voedselbron in Graauw, was het tijd om gezamenlijk alle indrukken van de dag een plaats te geven. Centrale vraag: 'Welke kansen ziet u in het grenspark?' Behoeft het nog toelichting dat de kansen en mogelijkheden van het grenspark vrijwel iedereen voor zich heeft gewonnen?

 

Na de kennismaking met het grenspark schreef ChristenUnie Statenlid Henk Verburg zijn enthousiasme neer in een BlogBewijs van een geslaagde dag.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen