Geslaagde Terugkomdag Grenspark Gidsen

26-11-2019
0 reacties

Zaterdag 23 november vond er een terugkomdag plaats met een aantal grenspark gidsen. Samen met deze gidsen brachten we een betekenisvolle dag door in Watervliet, Belgiƫ.

Allereerst hebben we met 'Paster Sies' een boeiende wandeling gemaakt langs de bezienswaardigheden van Watervliet. Letterlijk aan de hand van deze pastoor uit 'den grooten oorlogh' werden we met een vleugje humor langs de leukste verhalen over de geschiedenis van het dorp geleid!

In de namiddag hebben we met onze gidsen gebrainstormd over het eigen aanbod! Hoe maken we voor gids en bezoeker het aanbod duidelijk? Wat houdt dit in voor de gidsen? Wat is onze missie? Aan het eind van de middag hebben een keuze kunnen maken en samen 5 tochten verkozen die we nog dit najaar via co-creatie zullen vormgeven. Iedere gids kan hieraan vanuit zijn eigen expertise meewerken. Tegen 15 januari hopen we dan een duidelijk aanbod te hebben!

Meer info over de beleveniswandeling vind je hier!

Meer informatie over het gidsenaanbod? Kijk hierof contacteer Careen Verwilligen, via careen.verwilligen@egtslinieland.eu.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen