Open Velddag | project Samen Vooruit bij Voedselbron Graauw

15-07-2022

Begin

22-07-2022 om 09:00

Einde

22-07-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voedselbron Graauw

Net als vorig jaar organiseert Samen Vooruit een open dag om hun project toe te lichten. Mensen uit de agrarische sector zijn op 22 juli welkom op de Voedselbron in Graauw (Dwarsstraat 9). Om 9u en 11u zal meer uitleg gegeven worden over het Zwarte Specht landbouwconcept waarmee gewerkt wordt.

Samen Vooruit in de Ecoregio Grenspark Groot Saeftinghe is een project gesteund door de provincie Zeeland en Europa om een impuls te geven aan de biologische landbouw in de regio. Op verschillende locaties worden proeven uitgevoerd met het Zwarte Specht concept, dat uitgaat van de bodem als vertrekpunt. Een gezonde bodem zorgt voor sterke planten en een hoge opbrengst van kwalitatieve producten met een lange houdbaarheid.

Net zoals vorig jaar organiseren Samen Vooruit een open dag om hun project toe te lichten. De open dag is voornamelijk gericht op mensen uit de agrarische sector, maar natuurlijk is iedereen die interesse heeft van harte welkom. Na ontvangst met koffie en thee wordt er om 9u en 11u meer uitleg gegeven over het project en het Zwarte Specht landbouwconcept waarmee gewerkt wordt. Daarna wordt het veld in getrokken voor enkele observaties.

Praktisch 

Vrijdag 22 juli 
Vanaf 9u 
Voedselbron Graauw te Dwarsstraat 9, Graauw
Kostenloos 
Inschrijven is niet verplicht

 

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen