Stamboomcafé Boerderij Ondersteboven

06-07-2022

Begin

07-07-2022 om 13:00

Einde

07-07-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Westdijk 1, Ossenisse

Na de zeer geslaagde Historische Wandeling door Ossenisse doet Boerderij Ondersteboven er deze zomer nog een schepje bovenop. Gedurende de zomermaanden kun je er iedere eerste donderdag terecht voor het stamboomcafé. Altijd al willen weten wie nou wie was en is op de Snis? Zorg dat je er bij bent!

Arnold en Annie van Boerderij Ondersteboven zijn diepgeworteld in de geschiedenis van 'De Snis'. Verleden, heden en toekomst ligt hen nauw aan het hart. Hoe leuk is het dan om samen met hen in de geschiedenis van Ossenisse te duiken? Deze zomer kan dat! Iedere eerste donderdag van de maand stellen zij hun archief en terras open voor iedereen die geïnteresseerd is in de 'who-is-who' van het Scheldedorp. Onder de vakkundige leiding van Arnold kun je een hele middag op zoek naar het verleden. Uiteraard met tekst en uitleg en de mogelijkheid om iets te nuttigen op het terras. Dat klinkt als een leerzame én gezellige middag!

Het Stamboomcafé, iedere eerste donderdag van de maand van 13 tot 17 uur bij Boerderij Ondersteboven, Westdijk 1, Ossenisse.

 

Arnold en Annie vragen je om hier even aan te melden voor je komt

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen