Boergondische wandeltocht

17-03-2021

Begin

03-04-2021 om 09:00

Einde

03-04-2021 om 14:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ontdek het grenspark komend paasweekend eens op een andere manier. Vijf ambitieuze ondernemers, enthousiaste streekholders uit het Grenspark, laten je met alle plezier de streek ontdekken via de Boergondische wandeltocht. Deze vindt plaats op 3, 4 en 5 april. Heeft u een vraag? Bekijk even onze Q&am

Unieke, onbekende plekken
Geniet tijdens de Boergondische wandeltocht van 8 of 14 kilometer van het prachtige zicht op o.a. de Westerschelde en ontdek de onbekende parels van het gebied. Wandel op onverharde paden, over de mooiste dijken, over het boerenland en door de prachtige boomgaarden die volop in bloei staan. Ook is er een korte route van 5 kilometer op verharde paden beschikbaar voor de allerkleinsten. En wie weet kom je tijdens je wandeling wel een paashaas tegen of vind je verstopte paaseieren…

Boergondische takeaway in de polder
Een stevige maaltijd voor vertrek? Dat is niet nodig, want… de naam van de wandeltocht verraadt het al, tussendoor kun je genieten van Boergondische takeaway versnaperingen. Deze zijn te verkrijgen bij streekholders, tevens startplaatsen, De MariahoeveCafé het Verdronken Land, B&B Het Verborgen Geluk, Voedselbron Graauw én ZVL Friet. Proef van de lekkerste streekproducten.

Update 29/03/21
Bedankt voor uw interesse. Helaas, de inschrijvingen zitten helemaal vol. Wil je op hoogte blijven of er nog plekken vrij komen? Geef je dan op voor de reservelijst.

Meld je hier aan voor de reservelijst.

Update 31/03/21: Q&A
U heeft zich ingeschreven voor de Boergondische wandeling maar heeft nog een vraag? In de Q&A hieronder beantwoorden we enkele vragen over de versnaperingen, de wandeling, praktische zaken, etc.

Bekijk hier onze Q&A.

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen