Online Talkshow Grenspark Groot Saeftinghe!

24-06-2020

Begin

07-07-2020 om 19:00

Einde

07-07-2020 om 20:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Door de coronacrisis hebben we het grensparkevenement op 23 maart helaas moeten afzeggen. We zijn nu drie maanden verder en ondertussen zijn grote stappen gezet.

Op afstand werken we en blijven we werken aan het grenspark. Het logo is klaar, de bijpassende huisstijl is in de maak, het participatieplatform staat vol nieuwtjes, de grenspark samenwerkingsentiteit krijgt vorm, de vleermuistoren staat, lokale initiatieven (zoals het zonnetreintje) ontstaan, het grensparkhuisje wordt weer opgepakt en we zetten stappen in het recreatief medegebruik.

Graag willen we je over alle ontwikkelingen in het grenspark online bijpraten. Met als grote klapper: de onthulling van het logo! Vanuit een speciaal ingerichte studio midden in het gebied bieden we onder leiding van gastheren Marc Pannier en Richard Meersschaert een programma aan vol informatie en interactie. Dit is de kans om weer eens wat bekende gezichten te zien, je vragen af te vuren en je mening te geven. We sluiten af met een gezellig online samenzijn. De vorm werken we momenteel nog uit, dus hierover kunnen we nog niks verklappen.

Schrijf je nu in!
Via onderstaande button kun je je registreren. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Een week voor de uitzending volgt een e-mail met daarin een link naar de webpagina waar je de talkshow kunt volgen. Via de chatbox kun je vragen stellen en reageren op stellingen. Wie weet komt jouw vraag aan de orde tijdens de uitzending. Kun je er niet bij zijn? Na de uitzending stellen we een link beschikbaar waarmee je de talkshow op een later moment kunt terugkijken.

Kijk, luister en doe je dinsdagavond 7 juli ook mee?

Ja ik schrijf me in voor de online talkshow!

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen