Buurderij. Graauw

27-01-2020

Begin

30-03-2020 om 17:00

Einde

30-03-2020 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Buurderij in Graauw, waar je korte keten voedsel kunt kopen. Rechtstreeks van boeren uit de buurt die hun product op een ambachtelijke en zo natuurlijk mogelijke manier maken. En daar ook een juiste prijs voor betalen? Hoe doen we dat?

Beste Graauwenaren, inwoners van omliggende dorpen en andere contreien, reizigers, recreanten en andere passanten, welkom op de Buurderij van Graauw.

In Graauw gebeurt altijd wel wat, van carnaval tot rockfestivals en van wandeltochten tot badminton. Vanaf 25 maart 2019 kun je nu ook lekker (H)eerlijk eten kopen op de Buurderij te Graauw.

Boeren en Buren is een organisatie die streeft naar een (H)eerlijke prijs- kwaltiteitsverhouding, die evenwicht brengt in de voedselmarkt. Geen overschotten en verspilling meer. Via www.boerenenburen.be kun je zien wat het aanbod is en kun je gratis lid worden van de Buurderij.

BESTEL ONLINE
Koop wat je wil, wanneer je wil. Fruit, groenten, vers brood, vlees, kaas, boerenijs, ambachtelijk bier, je kunt hier online bestellen vóór zaterdagavond, om op maandag je bestelling af te komen halen.

HAAL JE BESTELLING AF
Elke week komt iedereen samen op de Buurderij. Je haalt je bestelling af en ontmoet de producenten. Buurderij Graauw in de kortestraat 3 te Graauw is elke maandag geopend van 17u00 - 18u30. Ook de winkel van de Zoete Bredero is open tijdens de openingsuren van de Buurderij. 

Let op! Het is een doodlopende straat, dus liever niet met de auto de straat in rijden. Breng zelf je draagtas, bak of koelbox mee om je aankopen in te vervoeren.

BETER ETEN!
Elk seizoen de beste producten uit je regio.

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen