Grenspark Landbouwbijeenkomst Graauw

08-07-2019 0 reacties

Begin

08-07-2019 om 00:00

Einde

09-07-2019 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Na bijna 3 jaar experimenteren binnen het Kiekendiefproject was het tijd om samen naar de,grensoverschrijdende toekomst te kijken.

Er waren presentaties van deelnemend agrariër Gerard Mangnus, die over zijn ervaringen met de experimenten met zijn brouwgerstteelt vertelde, Chris Vreugdenhil van Het Zeeuws Landschap, die zijn ervaringen met strokenteelt binnen het Partridge-project in Burgh-Sluis deelde en onderzoeker Lyda Dik die ons inspireerde met de resultaten van haar promotieonderzoek 'Hoe ontwikkelen de agrarische collectieven zich tot een professionele organisatie in het ANLb?'. Met behulp van stemkastjes kwamen vervolgens de agrariërs zelf aan het woord om hun mening kenbaar te maken over verschillende stellingen. Een grote meerderheid ziet goede kansen voor een grensoverschrijdend openluchtlaboratorium in het Grenspark Groot Saeftinghe.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Volg ons op social media

 

 

 

 

Bezoek ons voor meer informatie in het infopunt!

Adres: Scheldemolen Doel, 9130 Beveren, België. geopend vanaf 2 oktober '23 op ma, woe en vrij. 

dISCLAIMER

Download de app 
 

DOWNLOAD ONZE APP. EN ONTVANG NOTIFICATIES OP JE TELEFOON EN NIET MEER IN JE MAILBOX.

Download on the App Store

Get it on Google Play

 

 
Cookie-instellingen